Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt az ügyfélkiszolgálás egyes fiókjainkban átmenetileg ma hosszabb időt vehet igénybe. Kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! MBH Netbank (korábban MKB) felületünkön jelenleg egyes esetekben bejelentkezési hibát, lassulást tapasztalhat. A hiba kivizsgálását megkezdtük, elhárításáig szíves türelmét és megértését kérjük. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető Telebank szolgáltatását a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. MBH Bank Nyrt.

Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Gránit Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési Szolgáltatás – diszkrecionális vagyonkezelés

  Mi is a diszkrecionális vagyonkezelés?

  Az a tevékenység, amelynek során az ügyfél eszközei előre meghatározott feltételek mellett – az ügyfél által adott általános keretmegbízás alapján, de annak keretein belül a szolgáltató saját belátása/döntése szerint - az ügyfél javára pénzügyi eszközökbe kerülnek befektetésre és kezelésre azzal, hogy az ügyfél a megszerzett pénzügyi eszközből eredő kockázatot és hozamot, azaz a veszteséget és a nyereséget közvetlenül viseli.

  Kik vagyunk?

  A Gránit Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési Üzletága 2014-ben került kialakításra, azzal a céllal, hogy egyedi, ügyfélbarát vagyonkezelési megoldásaiból az intézményi befektetők mellett az egyre bővülő magán és vállalati ügyfélkör is profitálhasson.

  Hazánk vezető nyugdíjpénztáraiból, takarékszövetkezeteiből, biztosítóiból és gazdasági társaságaiból álló ügyfélköre számára több mint 700 milliárd forintot meghaladó vagyont kezel.*

  Miért válassza a Gránit Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési szolgáltatását?

  A Gránit Alapkezelő, mint az MBH Bank Nyrt. és az MBH Befektetési Bank Zrt. stratégiai partnere, minden ügyfele esetében az ügyfelek befektetési igénye alapján személyre szabott, kockázatvállalási preferenciáinak és befektetési céljainak megfelelő portfóliót alakít ki.

  Kinek ajánljuk figyelmébe?

  Mindazoknak az ügyfeleknek, akik szívesen átadják a szakembereknek a befektetéssel kapcsolatos döntések egy részét, és akik rendelkeznek a szükséges befektetési összeggel, azaz minimum 30 millió Ft megtakarítással.

  *Forrás: 2028.09.28. Gránit Alapkezelő Zrt.

  Jogi nyilatkozat:

  Jelen ügyféltájékoztató marketingközleménynek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt sem – így különösen a szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeit, a vonatkozó díjakat és költségeket, a kapcsolódó főbb kockázatokat sem. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy döntése előtt olvassa el figyelmesen a szolgáltatás részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat és mérlegelje a lehetséges kockázatokat és költségeket! A jelen dokumentumban ismertetett szolgáltatás minden esetben egyedi szerződéskötés alapján, a konkrét szerződéses feltételek szerint vehetők igénybe, melyek módosításának jogát a szolgáltatók fenntartják.

  A portfóliókezelési szolgáltatás részletes feltételeiről való tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a befektetési döntés meghozatala előtt konzultáljon prémium- vagy privátbankárával! Csak az említett dokumentumok és információk együttes ismeretében hozható tudatos döntés arról, hogy a szolgáltatás, illetve az abban szereplő befektetések összhangban állnak-e az Ön igényeivel és az Ön által vállalni szándékozott kockázati szinttel! A tájékoztatás a megjelenése időpontjában érvényes. További részletekről az MBH Befektetési Bank honlapján tájékozódhat vagy érdeklődjön prémium- vagy privát banki tanácsadójánál. A Gránit Alapkezelő, az MBH Bank Nyrt . és az MBH Befektetési Bank Zrt . nem vállal felelősséget a jelen dokumentumban szereplő információk alapján hozott befektetési döntésekért, és ezek következményeiért.További információk érhetőek el a Gránit Alapkezelő Zrt . honlapján https://granitalapkezelo.hu/ , valamint a Gránit Alapkezelő Zrt . Prémium Vagyonkezelés honlapon https://premium-vagyonkezeles.hu ,Gránit Alapkezelő Zrt . székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 19-25. tevékenységi engedély száma : portfóliókezelés (EN- III./ M-393/2009, 2009. 05. 25); befektetési tanácsadás (H-EN-III-1078/2012, 2012. 0 8. 30)