Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Strukturált kötvények, certifikátok

  Az MBH Befektetési Bank által forgalmazott külföldi certifikátok és strukturált kötvények pénzintézetek által kibocsátott komplex származékos pénzügyi instrumentumok, amelyek egy mögöttes alaptermék vagy termékcsoport árfolyamváltozásából való profitálást tesznek lehetővé. Az alaptermék, vagy termékcsoport lehet befektetési alap, részvény, index vagy devizapár, árupiaci termék és kamatláb is, illetve ezekre vonatkozó határidős ügylet vagy ezek kombinációja. A certifikátok értéke a meghatározott mögöttes termék(ek) teljesítményétől függ.

  Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik kockázatosabb, de magasabb hozamlehetőséggel bíró befektetési termékkel színesítenék megtakarítási portfóliójukat.

  Miért érdemes strukturált kötvényekbe, certifikátokba fektetni?

  Magas hozam lehetősége

  Széles, színes termékpaletta

  Certifikátok segítségével olyan termékekbe fektethet, amelyek közvetlenül nem, vagy csak nagyon magas költségekkel elérhetők.

  Az MBH Befektetési Banknál elérhető strukturált kötvények, certifikátok

  Goldman Sachs certifikátok

  Kérjük, hogy a Goldman Sachs International által kibocsátott strukturált kötvényekről tájékozódjon a Goldman Sachs International kibocsátásokhoz kapcsolódó angol nyelvű Alaptájékoztatójából (Base Prospectus). Az Alaptájékoztató összefoglalójának magyar nyelvű fordítása az aktuálisan jegyezhető termékek alatt található.

  Raiffeisen Centrobank certifikátok

  Kérjük, hogy a Raiffeisen Centrobank által kibocsátott certifikátokról tájékozódjon a Raiffeisen Centrobank kibocsátásokhoz kapcsolódó angol nyelvű Alaptájékoztatójából ( Base Prospectus ).
  Az Alaptájékoztató összefoglalójának magyar nyelvű fordítása az alábbi linken érhető el.

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

   

  GYIK

  Megtakarítások védelme

  OBA

  OBA

  Országos Betétbiztosítási Alap

  BEVA

  BEVA

  Befektető-védelmi Alap

  MiFID

  MiFID

  Tájékoztató a befektetési szolgáltatásról

  MNB

  MNB

  Értékpapír egyenleg online lekérdezése