Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Szakértőink a segítségére lesznek a portfóliója összeállításában!

  Befektetési tanácsadás

  Magas szinten képzett, gyakorlott személyi bankárjaink folyamatosan figyelemmel kísérik a piacok mozgását. Ügyfeleink kockázatviselési hajlandóságát és személyes célkitűzéseit szem előtt tartva segítséget nyújtanak az átfogó pénzügyi stratégia kialakításához és a befektetési döntések meghozatalához. A befektetési tanácsadás keretében szoros együttműködés van az ügyfél és a tanácsadó között.

  A hozamlehetőségek és a társuló pénzügyi kockázatok intelligens felmérése és ügyfélre szabása, valamint a tranzakciók precíz végrehajtása szervezetünk évtizedes befektetési tapasztalatán alapszik.

  Miért érdemes befektetési tanácsadást igénybe venni?

  Gyakorlott, jól képzett tanácsadóink folyamatosan figyelemmel kísérik az Ön befektetéseit, piacismeretük alapján rendszeres, szakszerű tájékoztatást nyújtanak.

  Igényei alapján határozzuk meg az Ön befektetési alapelveit, elvárásait, majd szakembereink kialakítják azokat az ismérveket, jellemzőket, amelyek a befektetési stratégia kereteit jelentik: befektetési időtáv, kockázatérzékenység, tőkenövekedés vagy rendszeres jövedelem iránti igény, diverzifikáció.

  Befektetési tanácsadás előfeltételei

  A Bank az úgynevezett alkalmassági teszt keretében méri fel az Ön érintett termékkel kapcsolatos ismereteit, gyakorlatát, kockázatviselő képességét, pénzügyi helyzetét és befektetési céljait, megállapítva ennek segítségével az Ön kockázati profilját.

  A befektetési tanácsadás további feltétele, hogy az elérhető termékek illeszkedjenek az Ön célpiacába. Erre a kérdésre a tranzakciókat megelőző célpiaci vizsgálat ad választ, és amennyiben a termékpalettán van olyan termék, amely az Ön számára nem alkalmas, vagy olyan termék, amely az Ön negatív célpiacába esik, akkor a Bank befektetési tanácsadással nem fog szolgálni. Más szóval, célpiacon kívüli értékesítésre befektetési tanácsadás keretében nem kerülhet sor, mivel az nem biztosítaná az Ön legjobb érdekeinek megfelelő szolgáltatásnyújtást.

  Szerződéstár

  A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek.

  Szerződéstárban megtalálja a szerződés részletes feltételeit tartalmazó kondíciós listákat és az üzletszabályzatot. A Hirdetmények, befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatások oldalon megtalálja a termékekhez kapcsolódó hirdetményeket, valamint egyéb tájékoztatásokat.

  Kapcsolódó dokumentumok:

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.