Ugrás a tartalomhoz

  Hasznos információk lakossági ügyfeleinknek

  Az MBH Befektetési Bank Zrt. felelős szolgáltatóként a tudatos fogyasztói magatartás elősegítése érdekében az alábbiakban kíván segítséget nyújtani lakossági ügyfeleinek abban, hogy pénzügyeikkel kapcsolatos döntéseiket a lehető legnagyobb körültekintéssel, valamennyi lényeges információ megismerését követően hozzák meg. Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük a pénzügyi fogyasztói tudatosság növelését, különösen a pénzügyi ismeretek folyamatos bővítésével, a különböző termékek előnyeinek és kockázatainak közérthető és kiegyensúlyozott bemutatásával, és nem utolsó sorban az MNB honlapján közzétett fogyasztóvédelmi alkalmazások közvetlen elérhetővé tételével.

  Különösen nagy hangsúlyt kap ez a hitelfelvétel vagy befektetések esetében, amikor nem csak ügyfeleink igényeit, de lehetőségeit is fontos mérlegelni, és közösen keresni a legmegfelelőbb, biztonságos megoldást, amihez ügyfeleink megfontolt döntésére is szükség van.

  A megfontolt, minél megalapozottabb pénzügyi döntéshez elengedhetetlen a széleskörű tájékozódás, ezért javasoljuk, hogy minden esetben alaposan tanulmányozza át az adott termék vagy szolgáltatás igénybevételi feltételeit.

  Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy valamely termék valóban megfelel-e megtakarítási, befektetési vagy hitelfelvételi céljainak, pénzügyi ismereteinek, kockázatviselő képességének és kockázatvállaló hajlandóságának kérjük, egyeztessen az MBH Bank Nyrt., mint az MBH Befektetési Bank Zrt. közvetítőjének ügyfélkapcsolati munkatársával, vagyis fióki kapcsolattartójával, üzletkötőjével vagy privát bankárával, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

  Elkötelezettek vagyunk a hatékony fogyasztóvédelmi szerepvállalásunk iránt, ezért elsődleges szempont, hogy termékeink és szolgáltatásaink átláthatók legyenek, mindig közérthető és pontos információt nyújtsunk, és felelős szolgáltatói magatartásunkról biztosítsuk.

  Köszönjük bizalmukat!

  Hasznos információk

  Általános tudniválók