Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt az ügyfélkiszolgálás egyes fiókjainkban átmenetileg ma hosszabb időt vehet igénybe. Kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! MBH Netbank (korábban MKB) felületünkön jelenleg egyes esetekben bejelentkezési hibát, lassulást tapasztalhat. A hiba kivizsgálását megkezdtük, elhárításáig szíves türelmét és megértését kérjük. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető Telebank szolgáltatását a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. MBH Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MBH Befektetési Bank Zrt. előre nem látható technikai okok miatt átmenetileg sem sajátszámlás, sem bizományosi ügyfélmegbízásokat nem tud fogadni. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Az okozott kellemetlenségért szíves elnézést kérünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető az azonnali fizetési rendszer (AFR) és az MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásai. Kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! MBH Bank

Ugrás a tartalomhoz

  Fúziós hírek

  Az elmúlt közel két évben rendkívül intenzív tervezési munka zajlott kiváló szakemberek bevonásával, amely eredményeképpen sikeresen lefektettük a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank hármas bankfúziójának megcélzott menetrendjét.

  A terveknek megfelelően 2022. március 31-én megvalósult a fúzió első jelentős lépése, a Budapest Bank és az MKB Bank egyesítése, amely során a Budapest Bank befogadó jogi entitása az MKB Bank volt. A Takarékbank tervezetten 2023. április 30-án csatlakozik a jogi fúzióhoz, addig folyamatosan zajlik a banki működés harmonizációja. Az egyesült bank e dátumtól kezdve MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

  A beolvadások nem jelentenek változást a bankcsoport tulajdonosi szerkezetében: a fúzióban résztvevő bankok közvetlen tulajdonosa továbbra is a Magyar Bankholding Zrt. lesz.

  A tagbankok egyesítésére vonatkozó 5 éves stratégiánk alapján a három hitelintézet teljes működési fúziója 2023-ban valósul meg. Az egyesülés eredményeként létrejön Magyarország második legnagyobb kereskedelmi bankja, amely több területen is piacvezető pozícióval rendelkezik, és rugalmas, nemzetközileg is élenjáró digitális megoldásokat tervezünk bevezetni.

  A bankcsoportban zajló változások érintik az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-t is, amely a jövőben megváltozott néven és új székhelyen folytatja működését. Új elnevezése 2023. május 1-től MBH Befektetési Bank Zrt.; új székhelye: 1117 Budapest, Magyar Tudósok Körútja 9. G. épület. Központi elérhetőségei:

  Korábbi telefonszámainkat és e-mail címeinket nem szüntetjük meg, a továbbiakban is zavartalanul elérhetők lesznek.

  Az MBH Befektetési Bank Zrt. az MBH bankcsoport integrált részeként továbbra is rendelkezésre áll ügyfeleink számára

  Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a fúziós folyamat lépései ne okozzanak fennakadást az ügyintézésben. Szükségesnek látjuk, hogy az Önnel fennálló kapcsolatunkra való tekintettel megosszuk a fenti információkat, amelyek hozzájárulnak a hatékony együttműködésünkhöz.