Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt az ügyfélkiszolgálás egyes fiókjainkban átmenetileg ma hosszabb időt vehet igénybe. Kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! MBH Netbank (korábban MKB) felületünkön jelenleg egyes esetekben bejelentkezési hibát, lassulást tapasztalhat. A hiba kivizsgálását megkezdtük, elhárításáig szíves türelmét és megértését kérjük. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető Telebank szolgáltatását a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. MBH Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MBH Befektetési Bank Zrt. előre nem látható technikai okok miatt átmenetileg sem sajátszámlás, sem bizományosi ügyfélmegbízásokat nem tud fogadni. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Az okozott kellemetlenségért szíves elnézést kérünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető az azonnali fizetési rendszer (AFR) és az MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásai. Kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben ön az MBH Befektetési Banknál vezet értékpapír számlát, felhívjuk szíves figyelmét, hogy az MBH Befektetési Bank előre nem látható technikai okok miatt, átmenetileg fizetési tranzakciókat – azaz ügyfeleink fizetési számlái és a Bank által vezetett ügyfélszámlák közötti forint és deviza utalást, ügyfélszámlára történő be- és kifizetést - nem tud végrehajtani sem bankfiókban, sem online csatornákon (MBH Netbank, MBH Bank App, MBH Netbroker , MBH Mobilbroker ). Nem érinti a probléma az ügyfélszámlán lévő fedezet terhére és javára történő értékpapírok és más pénzügyi eszközök vételét és eladását, pozíciók nyitását és zárását. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Befektetési Bank

Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  MBH Nyugdíj - előtakarékossági számla

  Gondoskodjon nyugdíjas évei anyagi biztonságáról adókedvezménnyel!

  Az MBH Nyugdíj-előtakarékossági Számla egy hosszú távú megtakarítási lehetőség, amellyel önállóan vagy szakértő kollégáink segítségével kezelheti nyugdíjcélú megtakarításait. Visszavonulása után magasabb jövedelemhez juthat, egyéni befizetései után pedig adókedvezményt is igénybe vehet.

  Azon Ügyfelünknek ajánljuk, aki

  • szeretne előre gondoskodni nyugdíjas évei anyagi biztonságáról és tudatosan megtakarítani,
  • saját maga kezelné megtakarításait, és hozna döntést portfóliója összetételéről,
  • befektetéseiből származó megtakarításait adómentesen gyarapítaná,
  • az előtakarékossági támogatás évenkénti összegével befektetései hozamát növelni szeretné.

  Miért érdemes nyugdíj-előtakarékossági számlát nyitni

  • Bármikor, bármekkora összeget befizethet, és akár önállóan is dönthet arról, milyen befektetési formában helyezi el a megtakarításait.
  • Az egyéni befizetések után adókedvezményt vehet igénybe, amely az évente befizetett összeg 20 százaléka, maximum 100 000 Ft.
  • A számlatulajdonos által a NYESZ-R pénzszámlára átutalt/befizetett összeg és az állami adóhatóság által átutalt előtakarékossági támogatás első alkalommal díjmentesen befektethető
  • Nyugdíjszolgáltatás esetén a befektetéseken elért hozam adómentességet élvez.

  Nyugdíjszolgáltatás jogcímen nem lehet részösszeget kivenni a NYESZ-R-ről, ezen a jogcímen csak a teljes megtakarítás vehető ki, a NYESZ-R szerződés megszüntetése mellett.

  Nyugdíjszolgáltatással történő megszüntetés esetén az adómentesen felvett megtakarítással kapcsolatban az ügyfélnek nincsen adóbevallási kötelezettsége.

  Kapcsolódó oldalak:

  Üzletszabályzat

  Díjtételek jegyzéke

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

  Megtakarítások védelme

  OBA

  OBA

  Országos Betétbiztosítási Alap

  BEVA

  BEVA

  Befektető-védelmi Alap

  MiFID

  MiFID

  Tájékoztató a befektetési szolgáltatásról

  MNB

  MNB

  Értékpapír egyenleg online lekérdezése

  A szolgáltatásokat az MBH Befektetési Bank (tevékenységi engedély száma: III/41.086/2002.; EN-III/M-608/2009.; III/41.086-2/2002.; H-EN-III-170/2017., a Budapesti Értéktőzsde tagja) nyújtja, a jelen tájékoztatás marketingközleménynek minősül, az nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt, így a vonatkozó díjakat és költségeket, valamint a kapcsolódó főbb kockázatokat sem. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, befektetési vagy adótanácsadásnak. A megalapozott döntés érdekében kérjük, hogy olvassa el figyelmesen a szolgáltatások részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat. További információk: www.mbhbefektetesibank.hu honlapon és az MBH Bank Nyrt. (tev eng sz III/ 41 005 3 2001, a Budapesti Értéktőzsde tagja) fiókjaiban érhetőek el. Az MBH Bank Nyrt. a szolgáltatásnyújtás során az MBH Befektetési Bank Zrt. közvetítőjeként jár el. Az adózásra vonatkozó információk az adott ügyfél egyedi körülményeitől függenek és a jövőben változhatnak.