Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Kényelmesen intézheti megtakarításaival kapcsolatos ügyeit 

  Online csatornák

  Az MBH Netbroker és az MBH Mobilbroker online szolgáltatásunkkal kényelmesen intézheti megtakarításaival kapcsolatos ügyeit, így akár otthonából vagy otthonától távol adhat megbízásokat a banknak, és rendelkezhet a saját számlái felett.

  Az MBH Netbroker az MBH Befektetési Bank Zrt. befektetési szolgáltatások kezelésére alkalmas internetes (számítógépen, mobiltelefonon és tableten is elérhető) felhasználói felülete.

  Az MBH Mobilbroker az MBH Befektetési Bank Zrt. befektetési szolgáltatások kezelésére alkalmas okostelefonra vagy más okos eszközére (pl. tablet) letölthető alkalmazás (mobil applikáció) magánszemély ügyfeleink részére.

  Online szolgáltatásaink segítségével a számlatulajdonos az értékpapír számláihoz kapcsolódóan megbízásokat adhat, nyomon követheti a megbízások végrehajtását, valamint lekérdezheti a számlaegyenlegét, portfólió-összetételét, és igénybe veheti a valós idejű BÉT adatok szolgáltatást.

  Kinek ajánljuk a figyelmébe?

  Befektetési számlával rendelkező magánszemély ügyfeleinknek ajánljuk a figyelmébe, amennyiben szeretnek kényelmesen, önállóan döntést hozni a befektetéseikről, és az azokhoz kapcsolódó megbízásokat online csatornán beküldeni. Valamint igénylik, hogy befektetésükre vonatkozóan várakozás nélkül bármikor friss információkhoz juthassanak.

  Miért érdemes MBH Netbrokert és MBH Mobilbrokert használni?

  Mindig a friss, naprakész adatokat kapja meg.

  Csökkennek a kényelmetlenségei, gyorsabbá válik az ügyintézés.

  Teljeskörű áttekintést nyújt a befektetéseiről.

  Intéz heti befektetéseit kényelmesen online bárhonnan, bármikor, a mobil mindig kéznél van .

  Igénylés folyamata, hogyan igényelheti az ügyfél?

  Az MBH Netbroker és MBH Mobilbroker alkalmazást csak azok tudják használni:

  • akik erre szerződést kötnek a bankkal,
  • akiknek ezáltal felhasználói azonosítójuk van,
  • akik rendelkeznek a szükséges jelszavakkal.

  Kössön szerződést ( Szolgáltatási szerződés MBH Netbroker és MBH Mobilbroker szolgáltatáson keresztül történő befektetési szolgáltatás nyújtásáról) a szolgáltatások használatára személyesen valamelyik befektetési szolgáltatásokkal is foglalkozó ügynöki fiókban, amelyek listáját itt találja: Megtekintés

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

   

  Gyakran ismételt kérdések