Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt az ügyfélkiszolgálás egyes fiókjainkban átmenetileg ma hosszabb időt vehet igénybe. Kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! MBH Netbank (korábban MKB) felületünkön jelenleg egyes esetekben bejelentkezési hibát, lassulást tapasztalhat. A hiba kivizsgálását megkezdtük, elhárításáig szíves türelmét és megértését kérjük. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető Telebank szolgáltatását a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. MBH Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MBH Befektetési Bank Zrt. előre nem látható technikai okok miatt átmenetileg sem sajátszámlás, sem bizományosi ügyfélmegbízásokat nem tud fogadni. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Az okozott kellemetlenségért szíves elnézést kérünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető az azonnali fizetési rendszer (AFR) és az MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásai. Kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben ön az MBH Befektetési Banknál vezet értékpapír számlát, felhívjuk szíves figyelmét, hogy az MBH Befektetési Bank előre nem látható technikai okok miatt, átmenetileg fizetési tranzakciókat – azaz ügyfeleink fizetési számlái és a Bank által vezetett ügyfélszámlák közötti forint és deviza utalást, ügyfélszámlára történő be- és kifizetést - nem tud végrehajtani sem bankfiókban, sem online csatornákon (MBH Netbank, MBH Bank App, MBH Netbroker , MBH Mobilbroker ). Nem érinti a probléma az ügyfélszámlán lévő fedezet terhére és javára történő értékpapírok és más pénzügyi eszközök vételét és eladását, pozíciók nyitását és zárását. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Befektetési Bank

Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Online bankolás

  Lakossági ügyfeleknek

  netbank_exbb.png

  MBH Netbank (korábban BB)

  Ha eddig a Budapest Internetbankot vagy az MKB Internetbankot (korábban BB) használta, vagy 2022. április 1. után lett lakossági ügyfelünk (kivéve Prémium és Private banking).

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát QR kóddal az MBH Bank App (korábban BB) segítségével!

  netbank_exmkb.png

  MBH Netbank (korábban MKB)

  Ha eddig az MKB NetBANKárt használta, vagy 2022. április 1. után lett lakossági Prémium vagy Private Banking, illetve mikro-, kis- vagy középvállalati ügyfelünk.

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát QR kóddal az MBH Bank App (korábban MKB) segítségével!

  netbank_takarek.png

  MBH Netbank (korábban Takarék)

  Ha eddig a Takarék Netbankot használta.

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát ViCA alkalmazás vagy az MBH Bank App (korábban Takarék) alkalmazás segítségével!

  MBH Trading platform.PNG

  MBH Trading Platform

  Ha eddig az MBH Trading Platformot (korábban Takarék Direct) használta. Jelentkezzen be megszokott azonosítójával és jelszavával.

  MBH Netbroker.png

  MBH Netbroker

  Ha eddig a befektetési szolgáltatások kezelésére alkalmas MBH Mobilbrokert (korábban Takarék Invest Mobil) használta. Jelentkezzen be megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy igényelje a szolgáltatást valamely befektetési tevékenységet végző bankfiókunkban.