Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Online bankolás

  Lakossági ügyfeleknek

  netbank_exbb.png

  MBH Netbank (korábban BB)

  Ha eddig a Budapest Internetbankot vagy az MKB Internetbankot (korábban BB) használta, vagy 2022. április 1. után lett lakossági ügyfelünk (kivéve Prémium és Private banking).

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát QR kóddal az MBH Bank App (korábban BB) segítségével!

  netbank_exmkb.png

  MBH Netbank (korábban MKB)

  Ha eddig az MKB NetBANKárt használta, vagy 2022. április 1. után lett lakossági Prémium vagy Private Banking, illetve mikro-, kis- vagy középvállalati ügyfelünk.

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát QR kóddal az MBH Bank App (korábban MKB) segítségével!

  netbank_takarek.png

  MBH Netbank (korábban Takarék)

  Ha eddig a Takarék Netbankot használta.

  Jelentkezzen be a megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy azonosítsa magát ViCA alkalmazás vagy az MBH Bank App (korábban Takarék) alkalmazás segítségével!

  MBH Trading platform.PNG

  MBH Trading Platform

  Ha eddig az MBH Trading Platformot (korábban Takarék Direct) használta. Jelentkezzen be megszokott azonosítójával és jelszavával.

  MBH Netbroker.png

  MBH Netbroker

  Ha eddig a befektetési szolgáltatások kezelésére alkalmas MBH Mobilbrokert (korábban Takarék Invest Mobil) használta. Jelentkezzen be megszokott azonosítójával és jelszavával, vagy igényelje a szolgáltatást valamely befektetési tevékenységet végző bankfiókunkban.