Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt az ügyfélkiszolgálás egyes fiókjainkban átmenetileg ma hosszabb időt vehet igénybe. Kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! MBH Netbank (korábban MKB) felületünkön jelenleg egyes esetekben bejelentkezési hibát, lassulást tapasztalhat. A hiba kivizsgálását megkezdtük, elhárításáig szíves türelmét és megértését kérjük. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető Telebank szolgáltatását a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. MBH Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MBH Befektetési Bank Zrt. előre nem látható technikai okok miatt átmenetileg sem sajátszámlás, sem bizományosi ügyfélmegbízásokat nem tud fogadni. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Az okozott kellemetlenségért szíves elnézést kérünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető az azonnali fizetési rendszer (AFR) és az MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásai. Kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán. Kérdés esetén hívja a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! MBH Bank

Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Megtakarítások, befektetések kezeléséhez nyisson értékpapírszámlát!

  Összevont értékpapír- és ügyfélszámla

  Megtakarítások, befektetések kezeléséhez nyisson értékpapírszámlát!

  Az összevont értékpapírszámla a nyomdai és dematerializált értékpapírok nyilvántartására és kezelésére, a kapcsolódó ügyfélszámla pedig kizárólag a befektetési szolgáltatással, és az értékpapírban foglalt kötelezettségen alapuló fizetéssel kapcsolatos elszámolások lebonyolítására szolgál.

  Az összevont értékpapír és ügyfélszámla multidevizás számla, tehát devizás befektetések kezelésére is alkalmas.

  Önnek ajánljuk, amennyiben

  • érdekli az értékpapírpiac, és kipróbálná a különböző befektetési lehetőségeket,
  • rendszeres megtakarítással szeretné megvalósítani hosszabb távú céljait,
  • szeretne alkalmanként vagy rendszeresen megtakarítani forintban vagy akár devizában,
  • választana az MBH Befektetési Banknál elérhető termékek, értékpapírok közül.

  Miért érdemes összevont értékpapír- és ügyfélszámlát nyitni?

  • Netbroker, Mobilbroker alkalmazáson keresztül is kezelheti befektetéseit, adhat megbízásokat.
  • Széles, minden befektetői igényt kielégítő termékpaletta áll rendelkezésére, melyet elhelyezhet rajta.
  • Folyamatosan követheti tranzakcióit, forgalmi műveleteit, pénzmozgásait online felületen, illetve a számlakivonatain.
  • Egyenlegét ellenőrizheti az MNB lekérdező felületén.
  • Különböző értékpapírbefektetéseit, és az azokból eredő bevételeit egy kimutatásban tekintheti át, és az így kapott átfogó kép alapján hozhatja meg újra és újra befektetési döntéseit.
  • Az Összevont értékpapírszámlán történő befektetéshez minden esetben letétkezelési szolgáltatást, illetve igény esetén (prémium és privát banki ügyfelek esetében) befektetési tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.
  • Az Összevont értékpapírszámlán nyilvántartott követelések a Tpt-nek a Befektetővédelmi Alapra (BEVA) vonatkozó szabályai szerint biztosítottak.
  • Az Összevont értékpapírszámla és Ügyfélszámla megnyitásának nincs számlanyitási minimumösszege, a befektetések összege és időzítése tetszőlegesen megválasztható.

  Értékpapír számlavezetés feltételei, kondíciói

  • Értékpapírszámlát bármikor nyithat az MBH Bank fiókhálózatában.
  • Az összevont értékpapírszámla és ügyfélszámla megnyitásához személyes megjelenés, és az azonosító okmányok, adóazonosító bemutatása szükséges

  Kockázatok

  • Az Ügyfélszámla nem kamatozik.
  • Összevont értékpapírszámla és ügyfélszámla nyitásnál nem lehet haláleseti kedvezményezettet megjelölni.
  • Az Összevont értékpapírszámlán tartott befektetések a befektetési szolgáltatások általános kockázatait hordozzák, amelyekről Ügyfeleinket a termék igénylésekor, a befektetési lehetőségek ismertetése során tájékoztatjuk.
  • Kérjük, hogy a befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatók előzetes megismeréséhez kattintson ide!

  Az értékpapírokkal kapcsolatos szolgáltatásaink részletes feltételeit a befektetési szolgáltatásokra, valamint a kiegészítő befektetési szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzat, díjait pedig a hatályos kondíciós listáink tartalmazzák

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

  Megtakarítások védelme

  OBA

  OBA

  Országos Betétbiztosítási Alap

  BEVA

  BEVA

  Befektető-védelmi Alap

  MiFID

  MiFID

  Tájékoztató a befektetési szolgáltatásról

  MNB

  MNB

  Értékpapír egyenleg online lekérdezése