Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Segítünk pénzügyeiben!

  Az MBH Prémium egy fiatal üzletág, ugyanakkor három bank fúziója, ötvözött szakmai tapasztalata, hagyománya áll Prémium befektetési szolgálatásaink mögött. Széles termékkínálat, párhuzamos személyes és digitális jelenlétjellemzi munkánkat.

  Amit kínálunk: kényelem, gyarapodás, biztonság.

  Kényelem

  Az MBH Prémium szolgáltatással szemben alapelvárásunk egy olyan környezet megteremtése, amely az ügyfélközpontú, kényelmes ügyintézés élményét adja. A Prémium kiszolgálás keretében például Ön dönt arról, hogy személyesen vagy hangrögzített módon kívánja felvenni a kapcsolatot Prémium tanácsadójával befektetési megbízás kezdeményezése esetén. Az MBH Prémium szolgáltatáson keresztül elérhető MBH Netbroker és MBH Mobilbank révén pedig kényelmes bankolási felületet kínálunk ügyfeleinknek.

  Gyarapodás

  Ügyfeleink igényét követve, munkánk legfőbb célja a megtakarításokgyarapítása, növekedése. Kipróbált szakmai stratégiánk célja, hogy a diverzifikáció segítségével a kockázatokat porlasszuk, illetve a piaci ingadozások ellenére a ránk bízott portfólió értékét stabilan tartsuk és növeljük.

  Biztonság

  Az MBH Prémium üzletág működésének meghatározó szempontja a ránk bízott vagyon biztonsága. Ez az elv határozza meg azt a szemléletet, amit a befektetési stratégia kialakításakor alkalmazunk. Szolgáltatásunk révén személyesen Önre szabott, kockázatvállalásához illeszkedő portfóliótalakítunk ki, amely hozzásegíti Önt pénzügyi céljainak megvalósításához.

  Széles választék

  A Prémium kiszolgálásban minden ügyfelünknek egyénre szabott befektetési megoldásokat nyújtunk. Azért, hogy ezt minél magasabb szinten tudjuk biztosítani, a saját, MBH alapkezelőnk befektetési palettáján túl külföldi és más hazai alapkezelőkbefektetési jegyeit is forgalmazzuk. Partnereink között tudhatjuk többek között a Fidelity, Allianz, Franklin Templeton, Diófa, VIG, HOLD befektetési szolgáltatókat. A befektetési jegyek mellett magyar államkötvények,certifikátok (főbb kibocsátók: Goldman Sachs, Credit Suisse), saját kötvényeink, biztosítások és rendszeres megtakarítási termékek állnak rendelkezésre ügyfeleink számára portfóliójuk bővítésére.

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

   

  A Prémium szolgáltatás további részleteiről kérjük tájékozódjon az MBH Bank Nyrt weboldalán.