Ugrás a tartalomhoz
  Árfolyamok Fiókkereső Rólunk Kapcsolat Dokumentumtár

  Nálunk Öné a kiemelt figyelem

  Tartson velünk!

  Private Banking

  Az MBH Bank Private Banking üzletág 1 000 milliárd forint feletti kezelt vagyonnal a hazai piacon a második legnagyobb állományt kezelő privátbank – ez az eredmény ügyfeleink bizalmának talán legfontosabb értékmérője.

  Az MBH Bank Private Banking a hazai piac legfiatalabb, ugyanakkor az egyik legnagyobb szakértői tapasztalattal rendelkező szereplője. Szolgáltatásunk 2023 májusában indult, a Budapest Bank, a Takarékbank és az MKB Bank egyesülésével, így három szervezet közel harmincéves tapasztalata és szakmai tudása adódott össze.

  Jogelődünk, az MKB Private Banking 2003-ban jött létre, így legfőbb értékeink – a biztonság, a diszkréció, a szakértelem és a személyre szabott tanácsadás – két évtizede változatlanok. 

  A biztonság számunkra azt jelenti, hogy ügyfeleink befektetését a privát bankárok folyamatosan figyelemmel kísérik és javaslatokkal segítik a pénzügyi döntéseket. 

  A diszkréció maximális biztosítása mellett törekszünk arra, hogy közösségi élményt is teremtsünk, melyet a személyes találkozókon, vagy szakmai és egyéb rendezvényeinken Ön is megtapasztalhat. 

  A magas szakmai színvonal a piacok gyökeres átalakulása miatt talán sosem volt ennyire fontos, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink tudásának folyamatos fejlesztésére.


  „Az MBH Bank Private Bankingötletet ad megoldást keres,lehetőséget teremt, gondoskodik.”


  Kiszolgálási modellünk

  Online támogatás

  Az MBH Bank Private Banking rugalmasan alakítható szolgáltatási palettája egyre bővülő mértékben teszi lehetővé a telefonos és online ügyintézést is. Privát bankáraink a piaci változásokra reagálva közvetlenül keresik Önt befektetési lehetőségeinkkel.

  Rendelkezésre állás

  Az MBH Bank Private Banking rendszerei és folyamatai lehetővé teszik, hogy privát bankáraink folyamatosan elérhetők legyenek, így a világ bármely befektetési piacára vonatkozóan tudjunk megbízásokat teljesíteni.

  Befektetési tanácsadás

  A privátbanki szolgáltatás egyik legfontosabb eleme a befektetési tanácsadás. A hozamlehetőségek és a társuló pénzügyi kockázatok intelligens felmérése és ügyfélre szabása, valamint a tranzakciók precíz végrehajtása szervezetünk évtizedes befektetési tapasztalatán alapszik.

  Vállalati vagyon menedzselése

  A Private Banking szolgáltatásai a jelentősebb megtakarítással rendelkező magánszemélyeken túl az aktívan befektető vállalatok számára is elérhetőek.

  Globális befektetési termékkínálat

  Termékeink értékesítése során támaszkodunk külföldi kibocsátó partnereink globális tapasztalatára. A Citigroup, a Goldman Sachs, az RCB, a Fidelity, az Allianz, a Franklin Templeton, illetve a PIMCO Europe munkatársaival együtt dolgozunk termékpalettánk folyamatos fejlesztésén.


  „A jó bankár nemcsak tanácsot ad, hanem segíti értelmezni a különböző lehetőségeket, a hátteret.”


  Pénzügyi megoldásaink

  Befektetési tanácsadás

  Magas szinten képzett, gyakorlott személyi bankárjaink folyamatosan figyelemmel kísérik a piacok mozgását. Ügyfeleink kockázatviselési hajlandóságát és személyes célkitűzéseit szem előtt tartva segítséget nyújtanak az átfogó pénzügyi stratégia kialakításához és a befektetési döntések meghozatalához. A befektetési tanácsadás keretében szoros együttműködés van az ügyfél és a privát bankár között. 

  Vagyonkezelési szolgáltatás

  Azon ügyfeleinknek, akiknek elfoglaltsága nem teszi lehetővé a közös gondolkodást és döntések meghozatalát privátbankárával - vagy nem kíván pénzügyi döntéseket hozni -, javasoljuk a portfóliókezelési szolgáltatásunk igénybevételét, amely mellett továbbra is élvezhetik a privátbanki státusszal járó kényelmi szolgáltatásokat. Privát bankár kollégáink folyamatosan nyomon követik a portfóliókezelésben lévő vagyonrész alakulását és ügyfeleink részére folyamatos tájékoztatást nyújtanak. 

  Széf szolgáltatás

  A számos helyszínen elérhető szolgáltatáson belül, privátbanki ügyfeleink számára Budapesten 7x24 órás széfszolgáltatást is biztosítunk. A folyamatos hozzáférhetőséggel, közvetlen parkolási lehetőséggel, a lehető legnagyobb diszkréciót és biztonságot kínáljuk. 

  Bankkártya és hitelkártya kínálatunk

  Privátbanki ügyfeleink részére széles körű, magas szintű szolgáltatást nyújtó bankkártya- portfóliónk választékából a fém változatban is elérhető MasterCard World Elite és a MasterCard Platinum kártyákat kedvezményes díjtétellel biztosítjuk. A World Elite Metal fémkártyánkhoz kapcsolódó szolgáltatásainkhoz kedvezményes díjtétellel juthatnak hozzá ügyfeleink. 

  Személyre szóló ajánlataink

  A bankunk által forgalmazott befektetési alapok köre a privátbanki ügyfeleink részére a legszélesebb körben elérhetők. Az MBH Alapkezelő alapjain túl hazai külsős és külföldi alapkezelők befektetési lehetőségei egyaránt elérhetők HUF, EUR és USD devizanemekben. 

  Segíthetünk?

  Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Munkatársunk hamarosan keresni fogja!

  A "Visszahívást kérek "gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

   

  A Private Banking szolgáltatás további részleteiről kérjük tájékozódjon az MBH Bank Nyrt weboldalán.